Træfældning og Stubfræsning

Hos MT Hus & Have tilbyder vi stubfræsning, topkapning og alt derimellem i trekantsområdet Odder, Skanderborg og Århus. Kundetilfredshed, sikkerhed og effektivitet ligger til vores natur, læs mere om ydelserne herunder.

Kontakt 24 84 61 64
Kontakt 24 84 61 64

Træfældning og topkapning

Der kan findes kan findes mange grunde til, at et træ ikke passer ind i haven – men uanset grunden til det, så er det vigtigt at sikkerheden er i top når det nu engang skal ned.
Vi har de nødvendige redskaber og forskringer som der skal til, samtidig med at vi følger strenge sikkerhedsprocedurer forbundet med fældningen af træet.

Fjernelse af krat og buskads

Et buskads kan hurtigt overtage en del af haven hvis man ikke lige er på forkant med det – Derfor tilbyder vi effektiv fjernelse af buskads eller krat og vi kan evt. anlægge ny græsplæne på arealet herefter.
Det er også muligt at flishugge al vegetationen efterfølgende, så i har flis til udlæggelse i bede eller på stier.

Stubfræsning

En stub kan både være dekorativ eller bare stå det helt forkerte sted. Hvis den står det forkerte sted hos jer, så kommer vi gerne og fræser den væk, så det slet ikke kan ses at der engang har stået et træ. Vi har gerne lidt jord og græsfrø med, samt tager den overskydende flis med hjem – det er dog vigtigt i blot nævner dette inden opgavestart.

Hvad koster stubfræsning? Vi arbejder både til timepriser og faste tilbud – opgavens størrelse og omfang bestemmer typisk dette. Normal taksten for stubfræsning er 300 kr pr. påbegyndt halve time + et opstartsgebyr, som dækker over transport, klargøring og rengøring.

Læs mere om vore priser her.

Vi tilbyder selvfølgelig også andre ydelser end de, som er nævnt her. Kontakt os via formularen her på siden med spørgsmål, hvis I vil høre mere eller booke et møde med MT Hus & Have – Anlægsgartner i Horsens, Skanderborg og Odder.

Kontakt 24 84 61 64

Hvorfor vælge os

  • Tryghed

    Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg under hele processen. Derfor står vi altid klar med rådgivning og besvarelse af dine spørgsmål – og du er altid inddraget i alle beslutninger.

  • Gennemsigtige priser

    Ud fra en grundig dialog laver vi et gennemarbejdet og skræddersyet tilbud med en klar og gennemskuelig pris, så du ved præcis, hvad det hele kommer til at koste i sidste ende.

  • Vi lytter til dine forventninger

    Det vigtigste er, at du står tilbage med et resultat, du er glad for og tilfreds med. Derfor lytter vi grundigt til dine ønsker og forventninger, så vi kan implementere dem.

Kontakt

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for MT Hus & Have ApS
MT Hus & Have ApS

MT Hus & Have ApS

216

Grønt og gråt, stort og småt - MT Hus & Have, vi gør det godt 🌱

🍂 MT Hus og Have 🍂
Skal du have en opgave udført i efteråret? 🍁 Uanset om det er haven, en oprydningsopgave eller indkørelsen der trænger til en kærlig hånd, så er vi klar til at hjælpe! Send en besked eller ring for et uforpligtende tilbud. 📞✨
TEL: 24 84 61 64

#efterår #hushave #handyman #tilbud #efterårsklar #mthusoghave #havearbejde #haveinspiration #husoghave #boligdrømme #havedesign #haveglæde #boligindretning #hjemmeprojekter #havedrømme #grønnefingre #udendørsliv #haveideer #havedekoration #husrenovering #udendørsprojekter #gørdetselv #bæredygtighave #åretsprojekter #haveglæde
... See MoreSee Less

🍂 MT Hus og Have 🍂
Skal du have en opgave udført i efteråret? 🍁 Uanset om det er haven, en oprydningsopgave eller indkørelsen der trænger til en kærlig hånd, så er vi klar til at hjælpe! Send en besked eller ring for et uforpligtende tilbud. 📞✨ 
TEL: 24 84 61 64

#efterår #hushave #handyman #tilbud #efterårsklar #MTHusOgHave #Havearbejde #Haveinspiration #HusogHave #Boligdrømme #Havedesign #Haveglæde #Boligindretning #Hjemmeprojekter #Havedrømme #GrønneFingre #UdendørsLiv #Haveideer #Havedekoration #Husrenovering #Udendørsprojekter #GørDetSelv #BæredygtigHave #ÅretsProjekter #Haveglæde

🌿 Mangler du inspiration til, hvordan din nye belægning skal se ud? Besøg vores Instagram og Facebook for masser af inspiration og idéer! 🏡✨ #inspiration #belægning #mthusoghave #havearbejde #haveinspiration #husoghave #boligdrømme #havedesign #haveglæde #boligindretning #hjemmeprojekter #havedrømme #grønnefingre #udendørsliv #haveideer #havedekoration #husrenovering #udendørsprojekter #gørdetselv #bæredygtighave #åretsprojekter #haveglæde#Havedesign ... See MoreSee Less

🌿 Mangler du inspiration til, hvordan din nye belægning skal se ud? Besøg vores Instagram og Facebook for masser af inspiration og idéer! 🏡✨ #Inspiration #Belægning #MTHusOgHave #Havearbejde #Haveinspiration #HusogHave #Boligdrømme #Havedesign #Haveglæde #Boligindretning #Hjemmeprojekter #Havedrømme #GrønneFingre #UdendørsLiv #Haveideer #Havedekoration #Husrenovering #Udendørsprojekter #GørDetSelv #BæredygtigHave #ÅretsProjekter #Haveglæde#Havedesign