Om MT Hus & Have

Hvem er MT Hus & Have?

Kontakt 24 84 61 64
Kontakt 24 84 61 64

Hvem er MT Hus og Have?

MT Hus & Have ApS blev grundlagt i foråret 2020 af anlægsgartneren Marcus Tarang. Vi er en dynamisk og dedikeret virksomhed, der primært opererer i trekantsområdet Odder, Skanderborg og Horsens, men vi kører også gerne længere, hvis der er behov for det.

Vores rejse

I 2021 blev enkeltmandsfirmaet omdannet til et ApS, da vores ansvar og opgaver voksede. Med en egen maskinpark, der inkluderer minigraver, læssemaskine, trailere og andet småt maskineri, er vi i stand til at håndtere en bred vifte af projekter. Pr. 2024 er vi vokset til fire fuldtidsbeskæftigede medarbejdere, alle dedikerede til at levere høj kvalitet og fremragende service.

Vores værdier

Hos MT Hus & Have ApS lægger vi stor vægt på god kundeservice i øjenhøjde. Vi leverer gennemskuelige tilbud og overholder altid vores deadlines. Kvalitet og kommunikation er kerneværdier for os, derfor er forventningsafstemning en integreret del af vores arbejdsproces, både ved større og mindre projekter.

Vores team

Vores team består af dygtige danske medarbejdere, som alle arbejder målrettet på at skabe de bedste løsninger for vores kunder. Med vores omfattende erfaring og dedikation til kvalitet, sikrer vi, at alle projekter udføres med præcision og omhu.

Vores mission

Vi stræber efter at skabe smukke og funktionelle udendørsarealer, der lever op til vores kunders drømme og forventninger. Med vores ekspertise og engagement sikrer vi, at hvert projekt bliver en succes fra start til slut.

Få penge tilbage

En del af vores ydelser er omfattet af enten service- eller håndværkerfradraget, som betyder, at I kan få op til 26% af arbejdstimerne tilbage i SKAT. Læs mere om fradraget her, eller spørg ind til det ved vores møde omkring projektet.

Påbegynd en dialog med os allerede idag – enten ved at ringe eller sende en besked via kontaktformularen. Læs mere om vores kompetencer og arbejdsområder i toppen af siden, eller ved at klikke på et af disse link: Anlægsgartner – Entreprenør – Vedligeholdelse.

Kontakt 24 84 61 64

Hvorfor vælge os

  • Tryghed

    Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg under hele processen. Derfor står vi altid klar med rådgivning og besvarelse af dine spørgsmål – og du er altid inddraget i alle beslutninger.

  • Gennemsigtige priser

    Ud fra en grundig dialog laver vi et gennemarbejdet og skræddersyet tilbud med en klar og gennemskuelig pris, så du ved præcis, hvad det hele kommer til at koste i sidste ende.

  • Vi lytter til dine forventninger

    Det vigtigste er, at du står tilbage med et resultat, du er glad for og tilfreds med. Derfor lytter vi grundigt til dine ønsker og forventninger, så vi kan implementere dem.

Kontakt

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for MT Hus & Have ApS
MT Hus & Have ApS

MT Hus & Have ApS

216

Grønt og gråt, stort og småt - MT Hus & Have, vi gør det godt 🌱

🍂 MT Hus og Have 🍂
Skal du have en opgave udført i efteråret? 🍁 Uanset om det er haven, en oprydningsopgave eller indkørelsen der trænger til en kærlig hånd, så er vi klar til at hjælpe! Send en besked eller ring for et uforpligtende tilbud. 📞✨
TEL: 24 84 61 64

#efterår #hushave #handyman #tilbud #efterårsklar #mthusoghave #havearbejde #haveinspiration #husoghave #boligdrømme #havedesign #haveglæde #boligindretning #hjemmeprojekter #havedrømme #grønnefingre #udendørsliv #haveideer #havedekoration #husrenovering #udendørsprojekter #gørdetselv #bæredygtighave #åretsprojekter #haveglæde
... See MoreSee Less

🍂 MT Hus og Have 🍂
Skal du have en opgave udført i efteråret? 🍁 Uanset om det er haven, en oprydningsopgave eller indkørelsen der trænger til en kærlig hånd, så er vi klar til at hjælpe! Send en besked eller ring for et uforpligtende tilbud. 📞✨ 
TEL: 24 84 61 64

#efterår #hushave #handyman #tilbud #efterårsklar #MTHusOgHave #Havearbejde #Haveinspiration #HusogHave #Boligdrømme #Havedesign #Haveglæde #Boligindretning #Hjemmeprojekter #Havedrømme #GrønneFingre #UdendørsLiv #Haveideer #Havedekoration #Husrenovering #Udendørsprojekter #GørDetSelv #BæredygtigHave #ÅretsProjekter #Haveglæde

🌿 Mangler du inspiration til, hvordan din nye belægning skal se ud? Besøg vores Instagram og Facebook for masser af inspiration og idéer! 🏡✨ #inspiration #belægning #mthusoghave #havearbejde #haveinspiration #husoghave #boligdrømme #havedesign #haveglæde #boligindretning #hjemmeprojekter #havedrømme #grønnefingre #udendørsliv #haveideer #havedekoration #husrenovering #udendørsprojekter #gørdetselv #bæredygtighave #åretsprojekter #haveglæde#Havedesign ... See MoreSee Less

🌿 Mangler du inspiration til, hvordan din nye belægning skal se ud? Besøg vores Instagram og Facebook for masser af inspiration og idéer! 🏡✨ #Inspiration #Belægning #MTHusOgHave #Havearbejde #Haveinspiration #HusogHave #Boligdrømme #Havedesign #Haveglæde #Boligindretning #Hjemmeprojekter #Havedrømme #GrønneFingre #UdendørsLiv #Haveideer #Havedekoration #Husrenovering #Udendørsprojekter #GørDetSelv #BæredygtigHave #ÅretsProjekter #Haveglæde#Havedesign